Pentru companii

X
TalenXcelerat

Te ajutam sa cresti si sa iti tii promisiunile. Fata de ceilalti si fata de tine insuti.

Fiecare proiect de succes porneste de la oameni talentati si dedicati, iar noi suntem aici sa facem matchmaking-ul perfect intre compania ta si specialistii de care ai nevoie pentru a o duce la nivelul urmator. Noi intelegem ca vremurle volatile si capricioase, iar lipsurile din echipa te impiedica sa cresti si sa ajungi acolo unde visezi. Proiectul tau nu poate progresa fara oameni de calitate, afacerea ta nu are cum creste, iar tu nu iti poti indeplini angajamentele si visurile.

Ca agentie de recrutare personalizata, urmarim in mod activ tendintele din piata muncii. Este clar ca in curand vom deveni toti arhitecti de solutii pe joburile noastre – iar noi ne asumam sa ii gasim pentru tine pe cei care te vor ajuta sa-ti cladesti planurile si experientele asa cum visezi.

Experienta alaturi de noi

Promptitudinea si agilitatea sunt la baza modului nostru de lucru.

Intelegem ca nu poti astepta luni intregi pentru a gasi omul potrivit, iar plaja de talent trebuie tratata la fel de dinamic precum se misca la randul ei. De aceea, suntem mereu la un click distanta si reactionam rapid pentru a aduce in echipa ta acei specialisti care pot face diferenta in performanta ta.

Ghidajul pragmatic face parte din ADN-ul nostru.

Iti oferim consultanta personalizata si relevanta, eliminand orice zgomot din piata si nebuloasa din procesul de recrutare. Te ajutam sa navighezi increzator prin necunoscut si ramanem alaturi de tine, gata sa iti aratam si partea dificila a drumului, pentru ca credem ca o comunicare eficienta se bazeaza pe transparenta.

La noi, recrutarea nu este despre numere, ci despre oameni valorosi si potriviti.

Intelegem ca fiecare proiect are nevoie de sens si semnificatie, iar o compatibilitate crescuta va asigura implinirea obiectivelor din procesul de recrutare si loializare, de toate partile.

Incheie o colaborare cu noi si vei beneficia de un parteneriat de incredere, care te va ajuta sa-ti atingi obiectivele si sa iti duci afacerea la nivelul urmator. Suntem gata sa fim alaturi de tine, indiferent de provocarile pe care le intampini, oferind garantie reala pentru rezultatele noastre.

0 +
ani de experienta
0 +
candidati angajati
0 +
companii cu care am colaborat
0 +
joburi publicate

Interesat de recrutare IT?

Intrebari frecvente

Perseverenta, determinarea, transparenta, grija pentru nevoia clientului, curiozitatea de a intelege permanent cat mai bine nevoia sa si cum o putem rezolva, dorinta de a pune TalenXcelerate acolo unde am reusit sa punem si AMS Accelerate IT in industria in care activeaza. Pentru noi, recrutarea nu este despre volum, ci despre calitate si valoare adaugata, despre omul potrivit la locul potrivit, loialitate si recrutare personalizata, axata pe nevoi reale si compatibilitate.

Echipa noastra de recrutare este dedicata identificarii potrivirilor care aduc plus valoare ambelor parti, pe baza asteptarilor, viziunii si compatibilitatii, mult dincolo de fisa postului. Prin ghidajul pragmatic si comunicarea constanta cu tine, intelegem cultura si valorile tale, si-ti gasim astfel candidatii sau jobul care sa se potriveasca perfect cu profilul si obiectivele tale.

Suntem mai mult decat consultanti, mai mult decat o firma sau o agentie de recrutare cu rezultate demonstrate - suntem partenerii tai in fiecare etapa a procesului de recrutare. Ramanem alaturi de tine si dupa angajare, pentru a te sprijini si pentru a te asigura ca te simti implinit cu noua ta echipa.

Nimic mai simplu, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi prin formularul de contact sau sa ne suni la unul dintre numerele afisate. Unul dintre consultantii nostri va fi mereu pregatit si entuziasmat sa discute cu tine despre nevoile tale concrete si sa-ti intocmeasca un plan realist, fara vreo obligatie din partea ta.