Pentru candidati

X
TalenXcelerat

Suntem dedicati profesionistilor aflati in cautarea unui job potrivit

Simti ca poti, vrei, stii si meriti mai mult? Esti un profesionist dedicat, cu o cariera solida in spate, cu capabilitati reale si experienta cu care te mandresti, dar locul in care te afli la acest moment nu te multumeste? Ai luat contact cu medii toxice ori prea putin potrivite, si stii sigur unde nu mai vrei sa ajungi? Iti doresti un job care sa se potriveasca cu adevarat cu abilitatile si aspiratiile tale, o echipa in care sa fii tratat corect si sa te simti respectat, apreciat, recompensat dupa cum stii ca meriti? Noi stim sigur ca locul tau perfect exista si nu ne multumim cu nimic mai putin

Suntem o agentie de recrutare personalizata, cu o experienta extinsa in gasirea celor mai bune locuri de munca pentru profesionisti, iar de acum iti stam alaturi in cautarea acelei oportunitati profesionale perfecte. Stim ca in cautarea unui job potrivit, fiecare pas este important, iar noi suntem aici sa iti deschidem drumul si sa iti garantam expertiza necesara de-a lungul intregului proces sanatos de recrutare. 

Experienta alaturi de noi

Ne miscam rapid, fiindca intelegem ca nu poti astepta prea mult jobul potrivit,

de aceea suntem gata sa actionam prompt pentru a gasi acea oportunitate care iti va aduce implinire si satisfactie profesionala, pe termen lung.

Ghidajul nostru pragmatic iti va oferi claritate si transparenta in procesul de recrutare.

Vrem sa eliminam orice necunoscuta, pentru ca tu sa iei decizia potrivita pentru viitorul tau profesional, in mod asumat.

Stim ca sensul si semnificatia muncii tale sunt importante,

asa ca te vom alatura oameni care simt la fel. Suntem dedicati sa gasim acel loc de munca care sa iti ofere implinire si satisfactie. Niciunul din noi nu are două vieti, una personala si una profesionala, ci una singura, iar jobul potrivit va avea un impact semnificativ in echilibrul tau.

Noi credem ca oamenii buni sunt cei care se potrivesc.

De aceea, ne concentram pe identificarea celor mai potrivite oportunitati pentru tine si pe asigurarea unui match perfect intre abilitatile tale si cerintele locurilor de munca disponibile. Credem ca procesul de recrutare si de loializare trebuie sa vorbeasca clar despre oameni si misiunea lor comuna, dar si despre obiectivele pe termen lung.

Suntem partenerii tai in cautarea jobului potrivit.

Te vom sprijini in fiecare etapa a acestui proces si vom ramane alaturi de tine si dupa angajare, pentru a te asigura ca te simti implinit si ca jobul ales iti ofera realmente tot ceea ce ti-a promis. Treaba noastra nu se termina deodata cu incheierea procesului de recrutare sau cu semnarea contractului, ci continua pana cand esti sigur ca ai jobul visat.

Credem in tine si in potentialul tau, cunoastem provocarile pe care le intampini si suntem pregatiti sa te ajutam sa iti gasesti locul potrivit in aceasta piata a muncii in continua schimbare.

0 +
ani de experienta
0 +
candidati angajati
0 +
companii cu care am colaborat
0 +
joburi publicate

Interesat de joburi in IT?

Intrebari frecvente

Perseverenta, determinarea, transparenta, grija pentru nevoia clientului, curiozitatea de a intelege permanent cat mai bine nevoia sa si cum o putem rezolva, dorinta de a pune TalenXcelerate acolo unde am reusit sa punem si AMS Accelerate IT in industria in care activeaza. Pentru noi, recrutarea nu este despre volum, ci despre calitate si valoare adaugata, despre omul potrivit la locul potrivit, loialitate si recrutare personalizata, axata pe nevoi reale si compatibilitate.

Echipa noastra de recrutare este dedicata identificarii potrivirilor care aduc plus valoare ambelor parti, pe baza asteptarilor, viziunii si compatibilitatii, mult dincolo de fisa postului. Prin ghidajul pragmatic si comunicarea constanta cu tine, intelegem cultura si valorile tale, si-ti gasim astfel candidatii sau jobul care sa se potriveasca perfect cu profilul si obiectivele tale.

Suntem mai mult decat consultanti, mai mult decat o firma sau o agentie de recrutare cu rezultate demonstrate - suntem partenerii tai in fiecare etapa a procesului de recrutare. Ramanem alaturi de tine si dupa angajare, pentru a te sprijini si pentru a te asigura ca te simti implinit cu noua ta echipa.

Nimic mai simplu, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi prin formularul de contact sau sa ne suni la unul dintre numerele afisate. Unul dintre consultantii nostri va fi mereu pregatit si entuziasmat sa discute cu tine despre nevoile tale concrete si sa-ti intocmeasca un plan realist, fara vreo obligatie din partea ta.