Joburi

X
0 +
ani de experienta
0 +
candidati angajati
0 +
companii cu care am colaborat
0 +
joburi publicate

Intrebari frecvente

Perseverenta, determinarea, transparenta, grija pentru nevoia clientului, curiozitatea de a intelege permanent cat mai bine nevoia sa si cum o putem rezolva, dorinta de a pune TalenXcelerate acolo unde am reusit sa punem si AMS Accelerate IT in industria in care activeaza. Pentru noi, recrutarea nu este despre volum, ci despre calitate si valoare adaugata, despre omul potrivit la locul potrivit, loialitate si recrutare personalizata, axata pe nevoi reale si compatibilitate.

Echipa noastra de recrutare este dedicata identificarii potrivirilor care aduc plus valoare ambelor parti, pe baza asteptarilor, viziunii si compatibilitatii, mult dincolo de fisa postului. Prin ghidajul pragmatic si comunicarea constanta cu tine, intelegem cultura si valorile tale, si-ti gasim astfel candidatii sau jobul care sa se potriveasca perfect cu profilul si obiectivele tale.

Suntem mai mult decat consultanti, mai mult decat o firma sau o agentie de recrutare cu rezultate demonstrate - suntem partenerii tai in fiecare etapa a procesului de recrutare. Ramanem alaturi de tine si dupa angajare, pentru a te sprijini si pentru a te asigura ca te simti implinit cu noua ta echipa.

Nimic mai simplu, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi prin formularul de contact sau sa ne suni la unul dintre numerele afisate. Unul dintre consultantii nostri va fi mereu pregatit si entuziasmat sa discute cu tine despre nevoile tale concrete si sa-ti intocmeasca un plan realist, fara vreo obligatie din partea ta.