TalenXcelerate

X
TalenXcelerat

Suntem o agentie de recrutare personalizata,

specializata in identificarea si loializarea celor mai buni oameni pentru tine. Increderea si nevoile clientilor nostri ne-au facut sa cream acest brand bazandu-ne pe experienta de peste 16 ani a agentiei din care ne-am desprins, AMS Accelerate IT, specializata pe sectorul IT.

Ce inseamna asta, dincolo de cuvintele cu care se par a se lauda toti? Inseamna ca gandim personalizat procesul de recrutare prin care vei trece si progresul pe care ni-l propunem, acordandu-ti garantia ca ramanem aproape si ca raspundem sincer, realist si informat nevoilor tale, formulate sau nu. 

Ne ghidam activitatea dupa principii precum promptitudinea, transparenta si comunicarea onesta si eficienta, punand intotdeauna calitatea si valoarea adaugata in prim-plan. 

Suntem mai mult decat consultanti sau o firma de recrutare – suntem partenerii tai in cautarea succesului si implinirii profesionale. Cu pasiune si dedicare, ne propunem sa contribuim la crearea unui mediu profesional unde oamenii buni se potrivesc perfect cu oportunitatile valoroase pe care le merita. 

Ce putem face pentru tine?

TalenXcelerat

Daca esti o companie in cautarea specialistilor care-ti pot duce afacerea la nivelul urmator, suntem aici sa te scapam de griji.

Cu experienta vasta in recrutare personalizata, aplicata in cele mai provocatoare sectoare din piata muncii, iti completam echipa cu oamenii care-ti pot aduce cele mai bune rezultate – adica cei potriviti cu valorile si cultura organizationala. 

Daca esti un profesionist dedicat, in cautarea unui job care sa se potriveasca cu abilitatile si aspiratiile tale, te ghidam in cautarea acelei oportunitati profesionale perfecte. 

Cu promptitudine si agilitate, identificam joburile potrivite pentru tine si te sprijinim in fiecare etapa a procesului de recrutare.

TalenXcelerat
TalenXcelerat

La nivel organizational si individual, oferim consultanta personalizata in recrutare, transparenta si comunicare eficienta.

Impartasim cu tine atat vestile bune, cat si provocarile, pentru a construi un parteneriat autentic, bazat pe incredere si colaborare eficienta. Cu pasiune si devotament, ne concentram pe gasirea celor mai bune potriviri pentru a-ti asigura succesul intr-o piata a muncii dinamica, capricioasa, in continua schimbare. 

Experienta alaturi de noi

Experienta noastra de peste 16 ani in recrutarea de specialisti. Chiar dacă acest brand este nou, experienta noastra este una solida. Am decis sa raspundem solicitarilor partenerilor nostri si sa ne concentram pe sectorul general, nu doar pe cel IT, desprinzandu-ne astfel din brandul initial, AMS Accelerate IT si creand TalenXcelerate. 

 Experienta acumulata intr-unul dintre cele mai dificile domenii din piata muncii din Romania ne recomanda astazi ca fiind firma de recrutare de care ai nevoie si partenerul ideal in aceasta calatorie de progres continuu, indiferent de domeniul in care activezi. 

Intelegem ca fiecare potrivire este unica

si ca fiecare pas trebuie facut cu atentie si profesionalism. Suntem aici pentru a te ghida in cautarea compatibilitatilor reale, in calitate de ambasadori si aliati intr-un proces usor de recrutare.

Iti oferim claritate si incredere,

prin fapte care vorbesc de la sine, eliminand pentru tine zgomotul din piata actuala a muncii din Romania si incertitudinile din procesul de recrutare.

Promptitudinea si timpul scurt de reactie

sunt valori pe care le aplicam in tot ceea ce facem, deoarece intelegem cat de important este sa avansezi rapid, eficient, dar si sustenabil.

Comunicarea transparenta si un ciclu de feedback

stau la baza parteneriatului nostru. Impartasim cu tine vestile bune si provocarile, deoarece suntem convinsi ca asta este calea unei colaborari eficiente si durabile. Doar prin incredere reciproca si dialog deschis putem face ca procesul de recrutare sa fie unul de succes pe termen lung.

Lucram doar cu cele mai bune talente, inca de la selectia candidatilor.

Cautam sa intelegem sensul si motivatia din spatele fiecarui candidat si al fiecarui proiect, inainte de a le aduce impreuna. In acest fel, reusim sa cream perechea perfecta, unde valorile si viziunile se aliniaza perfect.

La noi, recrutarea nu este despre volum, ci despre calitate si valoare adaugata.

Iti oferim consultanta pragmatica si personalizata, astfel incat sa ne asiguram ca fiecare pas al procesului de recrutare este aliniat cu nevoile tale si ale organizatiei tale. Iar atunci cand nici tie nu iti sunt foarte clare, te ajutam sa le intelegi mai bine, inainte de a ne apuca de treaba.

Oferim o propunere de valoare coerenta, unanim benefica

si ne aliem cu oameni la fel de integri, pentru a ne merita titlul de cea mai de succes agentie de recrutare din Romania.

Suntem mai mult decat consultanti - suntem partenerii tai in recrutare durabila si loializare.

Iar atunci cand lucrurile sunt dificile, ramanem alaturi de tine si infruntam provocarile impreuna, pe baza expertizei acumulate pana acum.

Rezultatele noastre vorbesc mai clar decat cuvintele.

Ele se bazeaza pe experienta acumulata prin brandul AMS Accelerate IT, in ultimii 16 ani, pe expertiza echipei si pe satisfactia clientilor si partenerilor nostri.

Iti oferim garantia calitatii.

Nu ne declaram multumiti pana cand misiunea noastra nu e completa. Daca in primele luni de la definitivarea contractului se dovedeste ca totusi compatibilitatea nu a fost cea optima, ne asumam sa te ajutam in continuare, fara alte costuri, astfel incat sa iti gasesti candidatul sau jobul potrivit.

Descopera impreuna cu noi viitorul pe care il meriti!

Calatoria spre succes incepe aici si acum, iar noi suntem gata sa fim alaturi de tine pe tot parcursul acestei calatorii extraordinare.

0 +
ani de experienta in recrutare
TalenXcelerat

face parte din

Accelerate IT

Intrebari frecvente

Perseverenta, determinarea, transparenta, grija pentru nevoia clientului, curiozitatea de a intelege permanent cat mai bine nevoia sa si cum o putem rezolva, dorinta de a pune TalenXcelerate acolo unde am reusit sa punem si AMS Accelerate IT in industria in care activeaza. Pentru noi, recrutarea nu este despre volum, ci despre calitate si valoare adaugata, despre omul potrivit la locul potrivit, loialitate si recrutare personalizata, axata pe nevoi reale si compatibilitate.

Echipa noastra de recrutare este dedicata identificarii potrivirilor care aduc plus valoare ambelor parti, pe baza asteptarilor, viziunii si compatibilitatii, mult dincolo de fisa postului. Prin ghidajul pragmatic si comunicarea constanta cu tine, intelegem cultura si valorile tale, si-ti gasim astfel candidatii sau jobul care sa se potriveasca perfect cu profilul si obiectivele tale.

Suntem mai mult decat consultanti, mai mult decat o firma sau o agentie de recrutare cu rezultate demonstrate - suntem partenerii tai in fiecare etapa a procesului de recrutare. Ramanem alaturi de tine si dupa angajare, pentru a te sprijini si pentru a te asigura ca te simti implinit cu noua ta echipa.

Nimic mai simplu, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi prin formularul de contact sau sa ne suni la unul dintre numerele afisate. Unul dintre consultantii nostri va fi mereu pregatit si entuziasmat sa discute cu tine despre nevoile tale concrete si sa-ti intocmeasca un plan realist, fara vreo obligatie din partea ta.